Колие-оргонит Сентренон, Онлайн магазин за оргонити, арт бижута от дърво, метал, перли и мъниста. Богат каталог висококачествени оргонити. Как да изберем оргонит и какво всъщност представляват оргонитите.

Какво не знаем за оргонита

За всички, които притежават оргонити, ще споделя ценна информация - оргонитът трансформира отрицателната енергия! До тук добре, всички сме го чували. Но какво всъщност се случва?Представете си, че дълго време сте били на тъмно, изведнъж ярка светлина ви свети в очите. Вие примижавате, даже слагате ръка на очите си, за да я спрете. Онова, което преживявате, меко казано, може да се обозначи като дискомфорт от непривикналите към светлината очи. Може да се появи дори и болка. Ето това на практика се случва с вас, когато за пръв път се докоснете до оргонита. Веднага започвате да си мислите, че той може да ви навреди. Не забравяйте, че именно вие сте го пожелали, за да дойде той при вас. Ако имате такива усещания, тогава оргонитът си върши много добре работата - чисти!
Когато енергията е блокирана, тя не тече, стаява се, образува ниши, които се превръщат в блокажи. Когато се появи нашия "чистач", той опитва да побутне енергията да тръгне, но тя не тръгва. Тогава той започва да чисти, да отблокира, за да възстанови енергийния поток в чакра системата. Ако блокажите са леки, това чистене не се усеща силно. Но ако това са кармични блокажи, наслоявани животи подред, нещата "загрубяват", т.е. усещате физическа болка от това чистене.
Не се плашете, оставете го да си свърши работата и не пречете, притихнете. Всяка съпротива усилва болката.
Ако болката е нетърпима, тогава можете да спрете за известно време неговото действие, като го увиете в алуминиево фолио. Не мислете, че ако го бутнете в някой шкаф, той ще спре или ще намали действието си. Това е енергия, а тя не се спира пред стени :)